dimecres, 6 d’octubre del 2010

La cosa no acaba aquí


Segueix el capítol Contador. Els rotatius “erre que erre”. I Contador dins del gran espiral mediàtic dels mitjans de comunicació. Tot i donar el meu suport al ciclista, he de reconèixer que tractant-lo de pobret i beatificant-lo com ja han apuntat,  no l’ajudem. A ciclista la única cosa que el pot ajudar es un contra anàlisi. Que la ciència dicti sentència, no la societat. Que ho resolgui tot qui ho ha de fer.

La crítica...

Es necessari que Contador pugi a la Noria de Jordi Gonzàlez? No hi ha altres mitjans pels quals difondre la mateixa informació i defensar-se ell que pot i té els medis per fer-ho? Cal un polígraf anomenat Revilla? Cal que el ciclista alimenti més el circ mediàtic? Em sembla a mi que s’hauria de donar un marge perquè  les coses tornessin al seu curs i deixar el tema en stanby, ja que quan més l’alimenta més s’embolica.
No sé qui deu assessorar al ciclista o si ho fa ell mateix però anant als platós de televisió en aquest cas en el popular programa no fa res més que ser objecte d’interessos; l’estrella del moment que dona audiència. O es que la Noria hagués convidat a Alberto Contador, un ciclista amb nombrosos mèrits esportius, si no hagués saltat a la palestra per haver donat positiu en un control antidòping? 

2 comentaris:

  1. Seguint el capitol Contador, mira't la publicació d'avui del The New York Times sobre ell... jo crec que la cosa ja cansa... masses voltes! i no ciclistes precisament! jajaja,

    keep doing like this... :)

    ResponElimina
  2. No tenia ni idea de que tenies un bloc. Ja m'he fet seguidor i espero poder comentar sempre que sigui possible.

    T'animo a que segueixis amb el bloc i que ens proporcionis informació de tot allò que t'agrada i t'interessa.

    Aniré seguint! :D

    Xavi

    ResponElimina