dimarts, 5 d’octubre del 2010

El que encara queda per escoltar i veure...

El punt de mira: Alberto Contador.
Simplement vergonyós. Patètica la caça de bruixes que s’està duent a terme envers el ciclista espanyol desprès que sortís a la llum eI desafortunat positiu del ciclista en un control antidòping durant el passat Tour de França. Un control carregat de controvèrsia i incertesa. Un “qüestionable”positiu que s’està convertint en un mal son. I es que fins i tot des de l’altre banda de l’oceà es permeten la llicència d’apuntar-lo amb el dit, com fa el New York Times. Ja van començar els francesos (el diari esportiu l’Equipe) fet gens estrany i del tot previsible, i ara ja s’hi afegeix tothom.
Al ciclista, no li han ofert ni el benefici del dubte, ni tan sols donar-li una oportunitat per explicar-se, per expressar la seva veritat. La situació realment és de jutjat de guàrdia.


Tal i com diu el de Pinto, no m’estranya que la gent desconfiï del ciclisme. I es que el dopatge per desgràcia està a l’ordre del dia dins d’aquest esport.  No hi ha tardor desprès del Tour que no es parli de casos de dopatge i aquest cop li ha tocat el rebre a l’espanyol. Un tema tant popular com confús i obscur. No pot ser un mal entès?  No pot ser un error i que realment Contador sigui innocent? Apuntar-lo com a  culpable és més fàcil, ven més i en tot cas desprès ja direm pobret oi?Un cop més la WADA la gran protagonista de la funció.
 Confio en que tot acabi ràpid i bé. Que això ja fa massa que dura.
Una reflexió: es qüestionable o no el sistema antidopatge? Ells sols aixecant pols embruten la seva pròpia imatge. Precipitar-se i crear un circ mediàtic constant no ajuda gens al ciclisme.

Ànims Contador!

3 comentaris:

  1. Els alemanys també es van passar...van posar una portada on Alberto Contador estava arribant a meta i aixecava els braços en senyal de victòria, i van trucar la imatge posant-li una xeringa de mides descomunals a la mà.

    Jo també crec en la innocència de Contador.
    I espero que la Unió Ciclista Internacional el declari innocent ja que anàlisis anteriors i posteriors a aquest positiu van donar negatiu.

    Molt bé amb el blog Martona! :-)

    ResponElimina
  2. Se l'estan menjant viu, però tot i així, contador té la sort de comptar amb el recolzament de gran part de la societat i de molts mitjans de comunicació. Fa dos anys va tenir lloc un cas que va afectar a un conegut, també pel mateix tema. No obstant, com no era conegut, ningú se'l va escoltar i quasibé no el van deixar ni defensar-se, així que després de deixar-se un pastón en advocats va haver de renunciar a allò que sempre havia fet millor: el ciclisme. El que li estan fent a Contador és una putada, però com a minim ell, es pot defensar pñublicament...

    ResponElimina
  3. El millor de tot és que la dósis registrada de clembuterol que ha aparegut en les proves d'Alberto Contador s'ha verificat que és insignificant i insuficient com per provocar un augment o millora de l'activitat física.
    Però, dóna igual, erre que erre, màrqueting, màrqueting, màrqueting a una historia que només li queda el bombo y platillo per què ja no queda ni un gram de "chicha".

    your network friend :)

    ResponElimina